Spagetti érdekességek

2013-01-23 13:14:19 | Módosítva: 2013-01-23 13:18:36

A klasszikus tésztaféleséget egyszerű elkészíteni és sokféle szósszal tálalhatjuk. Néhány kapcsolódó újdonságot mutatunk be.
Ha gyakorlatlanok vagyunk a spagettifőzésben, és nem tudjuk eltalálni a megfelelő mennyiséget, a Joseph Joseph spagettimérője lehet a segítség. A fényképezőgép blendéjére hasonlító szerkezet 1-4 adag között képes megmondani, hogy mennyi száraztésztát kell a vízbe dobnunk. Az apró kiegészítő a fél adagokat is jelzi.Szintén az előző problémát orvosolja egy brit diák Neal Fletcher ötlete, aki ugyan egy dobozva, de kiporciózva képzeli el a jövő spagettijét, így mindig annyit vehetünk ki belőle, amennyire szükségünk van.Végül, de nem utolsósorban az időhiánnyal küzdők számára készült a 8 másodperces spagetti. Ahogy a nevéből is látszik, a félkész terméket a lobogó vízbe dobva 8 másodperc múlva kész a finom tészta. A mennyiségi különbségekre itt is gondoltak, 200 és 500 g közötti adagokban vásárolhatjuk meg.(forrás: http://www.gizmodiva.com)

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!


Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.