Hozzávalók: 40 dkg zöldbab, 60 dkg marhalábszár, 40 dkg krumpli, 1 nagy fej vöröshagyma, 2 cikk fokhagyma, 1 teáskanál pirospaprika, 1 mokkáskanál kömény, 1 kisebb babérlevél, 2 dl tejföl, só.
Az apróra vágott vöröshagymát kevés olajon üvegesre pároljuk, majd a kockára vágott húst hozzátesszük, és kevergetve pirítjuk, míg a hús kifehéredik. Belepréseljük a fokhagymát, megszórjuk köménnyel, pirospaprikával, megsózzuk, és egy kevés vízzel tovább pároljuk, míg a hús majdnem egészen puha. Ekkor adjuk hozzá a megtisztított földarabolt babot és krumplit, felöntjük vízzel, beletesszük a babérlevelet, és lassan készre főzzük. Végül elkeverjük benne a tejfölt, és azonnal tálaljuk.