2013-09-25 10:27:55 | Módosítva: 2013-09-25 10:28:37
Tartalmas egytál étel, amit ebben a formájában vegetáriánusoknak is ajánlunk.
Elkészítés
A héjában megfőzött krumplit meghámozzuk. Egy kivajazott tűzálló tálba soronként lerakjuk a vékony karikára vágott krumplit, mindegyik sort megsózzuk, megborsozzuk, megszórjuk reszelt szerecsendióval, és reszelt sajttal. A tetejére maradjon sajt. A tejfölt alaposan elkeverjük a tojással, picit megsózzuk, és rásimítjuk a rakott krumplira. Megszórjuk reszelt sajttal, és meglocsoljuk olvasztott vajjal. Előmelegített sütőben pirosra sütjük, de vigyázzunk, hogy a sajt a tetején meg ne égjen.
Hozzávalók
1 kg | krumpli |
25 dkg | reszelt sajt |
3 dl | tejföl |
2 | tojás |
2 evőkanál | vaj |
reszelt szerecsendió | |
őrölt fehérbors | |
só |