Hozzávalók: 1 kg kelbimbó, 40 dkg főtt füstölt sonka, 2 tojás, 1 pohár tejföl, 5 dkg füstölt sajt, 1 mokkáskanál borsikafű, vaj, zsemlemorzsa, só.
Rakott kelbimbó
2012-02-20 12:10:40 | Módosítva: 2012-02-20 12:10:57
A rakott ételek nagy előnye, hogy nem csak frissen kisütve, hanem a maradékot utólag, mikroban megmelegítve is nagyon finomak. Igazán alkalmasak arra, hogy a családtagok különböző időpontokban étkezve is meleg ételt kapjanak.
További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!
A cikk eredeti változata az alábbi címen olvasható az Ezermesteren:
https://gasztronom.ezermester.hu/cikk-5588/Rakott_kelbimbo