Hozzávalók: 50 dkg szárazbab, 15 dkg árpagyöngy, 1 nagy fej vöröshagyma, 3 cikk fokhagyma, 1 közepes füstölt csülök, 4 tojás, 1 evőkanálnyi pirospaprika, olaj, só.
Sólet csülökkel
2012-02-14 11:10:03 | Módosítva: 2012-02-14 11:10:16
A sóletet mindenki szereti - szögezte le egy múltszázadbeli főszakács, és hajlok rá, hogy igaza volt. A tél-eleji Márton nap alkalmából libacombbal készítjük, de bármikor bevethetjük a klasszikus csülkös sóletet: kifejezetten téli étek.
További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!
A cikk eredeti változata az alábbi címen olvasható az Ezermesteren:
https://gasztronom.ezermester.hu/cikk-5571/Solet_csulokkel